Στη σκιά της ρεβάνς τα μεταγραφικά

Όλα καλά, αλλά υπάρχουν... μεταγραφικά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό άκρα μυστικότητα κινούνται τα μεταγραφικά της «Ένωσης» με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως ήδη εξετάζονται περιπτώσεις, χωρίς όμως να προσδιορίζεται το παραμικρό ως προς την ταυτότητά τους.

Το έχουμε ξαναπεί πως το ματς με τη Σεντ Ετιέν αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα για όλους μέσα στην ΑΕΚ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τα μεταγραφικά ζητήματα, έχουν παραλύσει.

Οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν κάθε δυνατή και αδύνατη περίπτωση προκειμένου να συλλέξουν όλα εκείνα τα δεδομένα που θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα. Παρ’ όλα αυτά όμως δεν προβλέπεται να διαρρεύσει ή να συμβεί το παραμικρό μέχρι και την επομένη της ρεβάνς με τους Γάλλους.

Κάποιες πηγές ισχυρίζονται πως δεν αποκλείεται να μην υπάρξουν άμεσα άλλες κινήσεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ΑΕΚ θα εξετάσει μόνο κάτι εξαιρετικό μέσα στον Αύγουστο. Άλλες πάλι επιμένουν πως το πλάνο παραμένει ως έχει: Προτεραιότητα στον στόπερ και μετά βλέπουμε.

Όπως και να ‘χει θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις αμέσως μετά το ματς με τους Στεφανουά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X