Στα... ραντάρ της ΑΕΚ ο Καντεβέρε (VIDEO)

Στα... ραντάρ της ΑΕΚ ο Καντεβέρε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τσεκάρει τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, Τίνο Καντεβέρε. Ο 22χρονος Ζιμπαμπουανός διεθνής στράικερ αγωνίζεται στην Τζουργκάρντεν και σύμφωνα με το gazzetta.gr, η περίπτωση του δεν περνά απαρατήρητη από την Ένωση.

Για τον Καντεβέρε, υπάρχει ενδιαφέρον από το MLS, αλλά και από ομάδες του ολλανδικού και γερμανικού πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζιμπαμπουανός έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον!

Ο νεαρός φορ, ο οποίος από το 2016 αγωνίζεται στη Τζουργκάρντεν πραγματοποιεί μέχρι στιγμή την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, έχοντας σκοράρει στη σουηδική Allsvenskan οχτώ γκολ σε 12 ματς.

Η συγκεκριμένη επίδοση μάλιστα τον φέρνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του Α΄ Γύρου.

Αγκάθι στην περίπτωση του Καντεβέρε αποτελεί το γεγονός πως η Τζουργκάρντεν δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από 2,5 εκατ. ευρώ, αφού το συμβόλαιο του εκπνέει το Δεκέμβριο του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάιο ο Αφρικανός σκόραρε τέσσερα γκολ κόντρα στη Σίριους και έγινε ο πρώτος παίκτης της Τζουργκάρντεν που σημειώνει ανάλογο ρεκόρ έπειτα από 40 χρόνια!

Δείτε στιγμές του Καντεβέρε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X