Σενάρια για ΑΕΚ και Σέκουλιτς

Σενάρια για ΑΕΚ και Σέκουλιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα όνομα έρχεται να προστεθεί στη μακρά μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρει το contra.gr, πριοτάθηκε και εξετάζεται από την ΑΕΚ, ο Σέρβος στόπερ Μπόρις Σέκουλιτς. Πρόκειται για τον αμυντικό της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο και τερμάτισε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Σέκουλιτς παίζει τόσο στο κέντρο όσο και στα δυο άκρα της άμυνας (φέτος έπαιξε περισσότερο στα δεξιά προς το τέλος του πρωταθλήματος λόγω τραυματισμών βασικών παικτών), καταγράφοντας 29 συμμετοχές με 3 ασίστ.

Το αξιοσημείωτο με τον 25άχρονο άσο είναι πως μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε και πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Σλόβαν, δείχνοντας ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Τον παίκτη φυσικά βλέπουν και άλλες ομάδες, οπότε η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Όμως αν η ΑΕΚ κινηθεί για την απόκτησή του δεδομένα μπορεί να τελειώσει την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X