Σε θέσεις μάχης ο Αγγελόπουλος και η «Βασίλισσα»

Η ΑΕΚ ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια
Photo Credits: INTIME

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα δελτία των νέων παικτών της ΑΕΚ, δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά είναι σαφές ότι η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει λάβει τα… μέτρα της.

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» και προσωπικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, είναι σε θέσεις… μάχης, για να αντιδράσουν άμεσα, όταν κριθεί αναγκαίο και ανάλογα με το πόσο θα τραβήξει το… σκοινί η ΕΟΚ. Δεν αναφερόμαστε στη FIBA γιατί πολύ απλά, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει προβεί σε καμία απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε το όλο… κώλυμα έχει προκύψει καθαρά και μόνο από την ΕΟΚ.

Αυτή την στιγμή λοιπόν, η Ελληνική Ομοσπονδία δείχνει διατεθειμένη να καθυστερήσει όσο γίνεται το θέμα με τα δελτία των παικτών, κάτι που δυσκολεύει τον προγραμματισμό της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι επικρατεί αβεβαιότητα. Μοιραία λοιπόν, τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν την κινητικότητα που θα έπρεπε, ενώ και κάποιες εμπορικές συμφωνίες που ήταν στα… σκαριά, δεν μπορούν να προχωρήσουν, εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

Είναι απολύτως λογικό λοιπόν, το να είναι σε ετοιμότητα η ΚΑΕ ΑΕΚ, για παν ενδεχόμενο, ούτως ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα της. Η διοίκηση της «Βασίλισσας» βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον Τζόρντι Μπερτομέου και μένει να φανεί, πως θα εξελιχθεί αυτή η διαμάχη της FIBA με την Ευρωλίγκα, για το θέμα του Eurocup.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X