Η ΑΕΚ στο πλευρό του Ντίξον και της άτυχης οικογένειας

Η ΑΕΚ στο πλευρό του Ντίξον και της άτυχης οικογένειας
Photo Credits: INTIME

Άπαντες, εντός αλλά και εκτός ΑΕΚ, παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του Μάικλ Ντίξον. Ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο «κόστισε» τη ζωή σε έναν 64χρονο άνδρα.

Στην Ένωση εκφράζουν τη στήριξή τους προς τον Μάικλ Ντίξον, ο οποίος περνά μια… πρωτόγνωρη -για τον ίδιο- δοκιμασία, ενώ όλη η ομάδα στέκεται στο πλευρό του άτυχου άνδρα που έχασε τη ζωή του, την ώρα που έκανε τη δουλειά του στον Δήμο Αχαρνών.

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με δήλωσή του τόνισε: «Αυτή την ώρα το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η θλίψη και η οδύνη όλης της ΑΕΚ για τον άτυχο συνάνθρωπο μας που έχασε την ζωή του και την οικογένεια του. Θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Σε ότι αφορά στον Μάικλ Ντίξον είμαστε δίπλα του και σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν όσα κυκλοφορούν για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Είναι άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά που αποτελούν την προτεραιότητα μας αυτή την στιγμή. Τόσο η ΑΕΚ όσο κι εγώ ως δικηγόρος του είμαστε και θα είμαστε δίπλα του».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X