"Σας θέλω Απάτσι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια, για να μιλήσει στους παίκτες και να τους παρουσιάσει τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο “Τίγρης”, παρουσία και των Ντόυσαν Μπάγεβιτς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Βασίλη Δημητριάδη, τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές πως ο Ισπανός τεχνικός θα βοηθήσει την ομάδα να βγει από αυτή την κατάσταση, υπογράμμισε πως ο ίδιος θα είναι κοντά στους παίκτες για να τους στηρίξει, ενώ τόνισε με νόημα πως για το υπόλοιπο της σεζόν θέλει να είναι… Απάτσι.

“Βρίσκομαι εδώ για να σας παρουσιάσω τον καινούργιο σας προπονητή ο οποίος επιλέχτηκε γιατί γνωρίζει το κλαμπ, έχει δουλέψει εδώ, έχει κατακτήσει ένα κύπελλο με την ομάδα μας και με την εμπειρία του από τα κλαμπ που έχει δουλέψει εκτιμώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε. Θέλω να ξέρετε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα εξακολουθώ να σας πιστεύω, ειστε καλοί παίκτες και θα είμαι δίπλα σας. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς και από ατυχία και από έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και από πολλά δικά μας λάθη. Πρέπει να ανατρέψετε την κατάσταση, πιστέψτε στους εαυτούς σας και δώστε τα όλα. Από εδώ και πέρα σας θέλω Απάτσι”, είπε χαρακτηριστικά ο “Τίγρης” στους “κιτρινόμαυρους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X