Σάκοτα: «Μού λείπει ένα ευρωπαϊκό»!

Σάκοτα: «Μού λείπει ένα ευρωπαϊκό»!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντράγκαν Σάκοτα χάρηκε ιδιαιτέρως την κατάκτηση του Κυπέλλου, είχε όρεξη για αστεία και αφιέρωσε τη νίκη αυτή σε ξεχωριστά πρόσωπα της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους συνεργάτες μου και τη διοίκηση που έκανε προσπάθεια εδώ και χρόνια. Ξέραμε πως έχουμε να παίξουμε ενάντια στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είμαστε περήφανοι γι΄αυτό. Ήμασταν αρκετά μέσα στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, και όταν δεν βάζαμε σουτ, αλλά και όταν δεχόμασταν. Συγχαρητήρια σε όλους, ο κόσμος χάρηκε. Ήταν ένα Κύπελλο και το φέραμε. Έχουμε μεγάλη προσπάθεια ακόμα μπροστά μας».

Για το που αφιερώνει το τρόπαιο, είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και βλέπουμε ακόμα και στα γήπεδα πολλούς από τη χρονιά του 1968. Σε όλους ανήκει η νίκη. Πρώτα από όλα στον πρόεδρο. Στον Νίκο Δημητρίου, που έκανε μαζί μας δύο χρόνια και δεν κατάφερε να μας δει. Ξέρει ότι κερδίσαμε και τον σκεφτόμαστε. Σε όλους ανήκει ένα κομμάτι της νίκης».

Για το ότι ο Τελικός έγινε παρουσία παιδιών. σχολίασε: «Μην περιμένετε από εμένα να σας πω κάτι. Είναι η μοναδική χώρα που δεν μπορεί να διοργανώσει Final 4. Βλέπετε και στην Ισπανία γεμίζουν το γήπεδο όλοι και βλέπουν ωραίο μπάσκετ. Ίσως χρειάζονταν αυτά τα μέτρα εδώ, αλλά δεν θέλω να τα σχολιάζω αυτά. Η μόνη μου σκέψη ήταν το παιχνίδι».

Στην συνέχεια έκανε πλάκα, με αφορμή ότι έχει πάρει όλα τα τρόπαια: «Λείπει ένα ευρωπαΪκό (γέλια). Είναι ωραίο. Δεν ξέρω αν ένας προπονητής μπορεί να χορτάσει τα Κύπελλα. Πίστευα μέσα μου πως όλα είναι στιγμές. Κι έτσι έγινε και σήμερα. Δεν ξέρεις πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Προσαρμοστήκαμε πολύ καλά. Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να πάρει μπροστά. Ήταν φανερό ότι είχαμε αυτοπεποίθηση. Σίγουρα νιώθουμε όλοι καλά. Το περίεργο είναι ότι έρχεται ένας τίτλος μέσα στη χρονιά Δεν θέλω τα παιδιά να ξεχάσουν τι ακολουθεί, γιατί έχουμε ακόμα πολλά μπροστά μας».

Για την εβδομάδα που πέρασε η ομάδα στην Κρήτη: «Όταν κερδίζεις, έχεις δίκιο σε όλα. Μάλλον ήταν έτσι. Δεν ήταν εύκολο να μείνουμε πολλές ημέρες εδώ, δεν ήταν καλός και ο καιρός, για να βγουν και λίγο τα παιδιά έξω, να ξεσκάσουν. Ευχαριστούμε την Κρήτη»

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X