Σάκοτα: «Δεν μπορεί ένα παιχνίδι να αλλοιώσει μια ιστορική χρονιά»

Σάκοτα: «Δεν μπορεί ένα παιχνίδι να αλλοιώσει μια ιστορική χρονιά»
Photo Credits: INTIME

Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν για τη «Βασίλισσα». Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να μην κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά των πλέι-οφ της Basket League, αλλά η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και του Basketball Champions League καθιστούν τη χρονιά απόλυτα επιτυχημένη για την Ένωση.

Και αυτό παραδέχεται και ο Ντούσαν Σάκοτα, μιλώντας στο gazzetta.gr: «Τα πράγματα είναι αυτονόητα. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Σίγουρα χάνοντας δεν νιώθω καλά, αλλά θα περάσουν λίγες μέρες και θα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε καταφέρει φέτος. Αυτή η χρονιά δεν είναι μόνο επιτυχημένη, αλλά και ιστορική. Αυτό που ζήσαμε όλοι εμείς στις 6 Μαΐου και στις 17 Φεβρουαρίου, αυτό μένει! Ελπίζω να ζήσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν δίστασε να αποθεώσει και τον ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις που έκανε: «Σίγουρα θα θέλαμε να συνεχίσουμε, αλλά πέσαμε με μια ομάδα που είχε όλο το χρόνο μπροστά της να προετοιμαστεί καλά. Ήταν φορμαρισμένοι στην κατάλληλη στιγμή. Είχαν 16/26 τρίποντα, τι να πούμε! Τους βγάζω το… καπέλο! Έκαναν ένα απίστευτο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι ούτε θέμα κινήτρου, ούτε κάτι άλλο. Απλά ήταν καλύτεροι και νίκησαν», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί ένα παιχνίδι να αλλοιώσει μια ολόκληρη χρονιά, πόσω μάλλον μια τέτοια χρονιά!».

Όσο για το αν έρθουν κι άλλα τρόπαια του χρόνου; «Σίγουρα (γέλια). Δεν έχουμε συνηθίσει να τελειώνουμε τόσο νωρίς. Θα ξεκουραστούμε λίγο τώρα και θα αρχίσουμε πάλι προπονήσεις, όπως πάντα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X