«Ρέστα» για Γκαρίνο

«Ρέστα» για Γκαρίνο
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Πατρίσιο Γκαρίνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Η Ένωση έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωσή του, δείχνοντας εμπράκτως το πόσο θέλει τον 24χρονο παικταρά για να ενισχύσει το ρόστερ της. Άλλωστε, ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία ακόμα μεγάλη κίνηση, για να κάνει την Ένωση πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά της ομάδας έχουν δείξει προς τον 24χρονο άσο τις προθέσεις τους με κάθε τρόπο. Η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από τα ενδότερα της ομάδας, καθώς πρόκειται για μια περίπτωση, που εφόσον καταλήξει σε deal θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις της, ο παίκτης ακόμα δεν έχει πάρει αποφάσεις. Κι αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θέλει να φύγει από τις ΗΠΑ ή όχι. Το… δέλεαρ του ΝΒΑ, ακόμα και μέσω της συμμετοχής στην G-League είναι μεγάλο για τον ίδιο και είναι αποφασισμένος να το κυνηγήσει.

Παράλληλα, η ΑΕΚ δεν παίζει.. μόνη της από την Ευρώπη, καθώς στο  κόλπο έχει μπει και η Μπασκόνια, η οποία ποντάρει στις σχέσεις του Πάμπλο Πριχιόνι με τον Γκαρίνο. Όπως και να’χει όμως, η Ένωση είναι αποφασισμένη να παίξει τα… ρέστα της, προκειμένουν να πείσει τον διεθνή φόργουορντ να κάνει το ταξίδι για την Αθήνα και αν ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X