Το «ψάχνει» για τον χαφ η ΑΕΚ

Στροφή στα αριστερά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ, αν όχι η βασικότερη, είναι η απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα, που θα έρθει για να πλαισιώσει τον Αντρέ Σιμόες, καλύπτοντας το κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον. Η εν λόγω κίνηση περνά από «κόσκινο» από τους επικεφαλής της Ένωσης, οι οποίοι ζυγίζουν τα δεδομένα και αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση.

Στην ΑΕΚ θέλουν έναν χαφ που να διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στο πλευρό του Σιμόες, όσο και στη θέση του, όταν χρειαστεί να απουσιάσει ο Πορτογάλος χαφ. Γι’ αυτό και μελετούν προσεκτικά όλες τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια περίπτωση που να ξεχωρίζει.

Στόχος είναι μέχρι το τέλος του μήνα να έχει γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα γύρω από το θέμα του χαφ, με την ΑΕΚ να καταλήγει στους στόχους που την ενδιαφέρουν και να τους προχωρά. Ώστε από τις αρχές του Ιανουαρίου, ο μέσος που αναζητά να βρίσκεται στα Σπάτα και να είναι έτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X