Προτάθηκε ο διεθνής Καμερουνέζος Κουέκε

Προτάθηκε ο διεθνής Καμερουνέζος Κουέκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Τζεμπούρ και Αραβίδη στη γραμμή κρούση και τo enwsi.gr σας αποκαλύπτει ότι το “βαρύ πυροβολικό” της Ρίζεσπορ, Λεονάρντ Κουέκε, βρίσκεται μεταξύ αυτών που έχουν προταθεί και δεν αφήνουν αδιάφορους τους “κιτρινόμαυρους”.

Στα 28 του χρόνια ο εν ενεργεία διεθνής επιθετικός της τουρκικής ομάδας αποτελεί μέχρι στιγμής βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ενδεκάδα, αφού βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και στους 13 αγώνες πρωταθλήματος που έχουν ήδη γίνει. Το γεγονός μάλιστα ότι έχει προλάβει να σκοράρει οκτώ φορές αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πέρυσι, ο Κουέκε (το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Μάιο του 2017) έπαιξε σε 29 ματς της Ρίζεσπορ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πέτυχε συνολικά 13 γκολ, ενώ πριν μετακομίσει στην Τουρκία φόρεσε για μια τριετία τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας, με την οποία πέτυχε 31 γκολ σε 48 αγώνες. Οι Τσέχοι τον πήραν απ’ τη Γερμανία, όπου έβγαζε το …ψωμί του αρχικά στην Άιντραχτ Φρανφούρτης και στη συνέχεια στην Κότμπους.

Τη φανέλα της Εθνικής Καμερούν την φόρεσε για πρώτη φορά το 2012 κι από τότε βρίσκεται πολύ συχνά στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του. Μέσα στο Νοέμβριο μάλιστα φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, στις ισάριθμες αναμετρήσεις με τη Νιγηρία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X