Προχωράει τον σχεδιασμό για να.. ανέβει επίπεδο με αυξημένο μπάτζετ

Με Αγγελόπουλο στον... τελικό η Βασίλισσα!
Photo Credits: INTIME

Η ήττα, αλλά κυρίως η εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η… κορυφή του παγόβουνου για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί αναδείχθηκαν όλα τα κακώς κείμενα της ομάδας και εμφανίστηκαν οι αδυναμίες του φετινού ρόστερ. Κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν άρεσε σε κανέναν εντός των τειχών. Χαρακτηριστικό, άλλωστε, ήταν πως ο Μάκης Αγγελόπουλος τα είπε για αρκετή ώρα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στο γραφείο του δεύτερου, δείχνοντας πως κανείς δεν πήρε… αψήφιστα το πολύ άσχημο αποτέλεσμα.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και στο πώς η ΑΕΚ θα καταφέρει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση. Κατά την έξοδό του από το ΟΑΚΑ ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης τόνισε πως το μπάτζετ θα είναι αυξημένο, ενώ γίνονται ήδη κινήσεις για δύο παίκτες με αθλητικά προσόντα, περιπτώσεις των οποίων βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και υπάρχει αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθούν με happy end.

Αμφότεροι οι παίκτες ανταποκρίνονται στα «θέλω» του Μανωλόπουλου, ο οποίος θέλει να παρουσιάσει μια άκρως αθλητική ομάδα που θα είναι ικανή να φτάσει μακριά. Και αυτές οι κινήσεις είναι μόνο η αρχή, για μια ΑΕΚ η οποία είναι αποφασισμένη να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη τη νέα σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X