Προχωράει για Χάντερ η ΑΕΚ

Προχωράει για Χάντερ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Από την πρώτη στιγμή ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε θέσει σαν προτεραιότητα για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ την απόκτηση ενός περιφερειακού, ο οποίος θα έδινε λύσεις με το καλό σουτ από μέση/μακρινή απόσταση και θα βοηθούσε στην οργάνωση του παιχνιδιού. Αντ’ αυτού, όμως φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο προσκήνιο το θέμα του ψηλού, το οποίο επίσης βρίσκεται σε περίοπτη θέση για την ΑΕΚ. Από τη στιγμή δε που βρέθηκε και ο παίκτης που πληρεί τις προδιαγραφές, έχει ανοίξει ο… δρόμος για εξελίξεις.

Ο Βινς Χάντερ είναι ο παίκτης που όχι απλώς έχει κερδίσει… έδαφος, αλλά τούτη την ώρα θεωρείται ο νο.1 στόχος για την ενίσχυση της φροντ λάιν της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός είναι ελεύθερος στην αγορά και έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με την Βασίλισσα, ώστε να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόθεση πάντως, από την πλευρά της ομάδας, είναι να μην γίνει… σίριαλ η υπόθεση, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει τον «Σάλε» να έχει τον παίκτη σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να περάσει πράγματα που θέλει εκείνος στο παιχνίδι της ομάδας. Όπως και να χει, όμως, τις τελευταίες ώρες τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν, με την περίπτωση του Χάντερ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα και να προχωράει με… γοργό ρυθμό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X