«Ποτέ δεν είναι το ίδιο, η ευθύνη στον Πέτρο»

«Ποτέ δεν είναι το ίδιο, η ευθύνη στον Πέτρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός θα είναι παρών. Παρά την πρωτοφανή ατυχία που του στοίχισε το σπάσιμο της μύτης του, ο Πέτρος Μάνταλος φαίνεται πως θα ηγηθεί της ΑΕΚ στη «μάχη» του Φαλήρου. Ο Μάνταλος πήγε στην Ιταλία, εξασφάλισε ειδική μάσκα προστασίας του προσώπου και θα είναι στη σέντρα. Βέβαια, πολλοί αναρωτιόνται, σε ποια κατάσταση θα είναι ο διεθνής άσος υπό αυτές τις συνθήκες. Το enwsi.gr απευθύνθηκε στον Αλέξανδρο Κούρο του Ηρακλή, που στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ αγωνίστηκε με μάσκα (για μικρό διάστημα, καθώς μετά την έβγαλε).

«Οι νοσοκομειακοί γιατροί μού είχαν συστήσει 15 μέρες αποχή από κάθε δραστηριότητα, ακόμα και από τις προπονήσεις, καθώς είχα υποστεί κάκωση ρινικού χόνδρου και διάσειση. Εγώ όμως δεν ήθελα ούτε να σκέφτομαι πως δεν θα αγωνιστώ. Την ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις την παίρνει ο ποδοσφαιριστής και εγώ δεν το συζητούσα καν. Οταν μου είπαν από την ομάδα ότι θα δούμε, τους είπα δεν έχει θα δούμε, θέλω να παίξω, και έτσι καταφύγανε στη λύση της μάσκας», είπε αρχικά ο μέσος του Ηρακλή.

Το ερώτημα είναι πόσο επηρεάζει αυτή η μάσκα. «Η μάσκα καλύπτει ένα μέρος του προσώπου, δεν σε προστατεύει πλήρως. Εμένα με ενοχλούσε και δεν έβλεπα καλά. Δεν ξέρω αν ο Μάνταλος έχει βρει καλύτερης ποιότητας μάσκα στην Ιταλία, αλλά αν είναι να δεχτείς χτύπημα στο πρόσωπο, είτε σε διεκδίκηση είτε από την μπάλα, δεν νομίζω να βοηθήσει και πολύ η μάσκα. Σίγουρα όμως ο τραυματισμός του Μάνταλου είναι πιο σοβαρός από τον δικό μου. Αυτό που μπορώ να πω από τη δική μου εμπειρία είναι ότι ποτέ δεν είναι όπως να παίζεις χωρίς μάσκα. Είναι άβολο. Εγώ άντεξα δέκα λεπτά και την έβγαλα με το όποιο ρίσκο. Δεν σκεφτόμουν στο υπόλοιπο ματς τι θα συμβεί και ότι πρέπει να προφυλάσσομαι. Την πέταξα και είπα μέσα μου ό,τι γίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X