«Παίζει» γερά η παραμονή του Πατίτο!

«Παίζει» γερά η παραμονή του Πατίτο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές δείχνουν να είναι οι πιθανότητες παραμονής του Πατίτο Ροντρίγκες στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, καθώς όπως αναφέρει η «ΩΡΑ των σπορ», παρά τους… αποκλεισμούς του από τις αποστολές των ντέρμπι, αλλά και τις… περίεργες απαντήσεις που είχε δώσει σε σχετική ερώτηση για τον Αργεντινό ο Χιμένεθ, η «Ένωση» είναι κοντά, στο να δώσει τα χέρια με τον 26χρονο εξτρέμ, για επέκταση της συνεργασίας τους για δύο ακόμα χρόνια! Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, στην ΑΕΚ έχουν κάνει νέες επαφές με την πλευρά του Πατίτο τα τελευταία 24ωρα και φαίνεται πως έχει βρεθεί η φόρμουλα, που θα κρατήσει τον Αργεντινό στο ρόστερ της «Ένωση», παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μοντερέι.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν στον Πατίτο και εκτιμούν πως από τη νέα σεζόν, κάνοντας και προετοιμασία, μπορεί να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Βγάζοντας στο γήπεδο περισσότερη σταθερότητα και βρίσκοντας τα πατήματά του. Με αυτή την εκτίμηση, να μην έρχεται μονάχα από διοικητικούς κύκλους, αλλά και από τον ίδιο τον Χιμένεθ. Ο οποίος φαίνεται πως έχει συζητήσει τόσο με την διοίκηση όσο και με τον παίκτη, ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποιες «σκιές» που ενδεχομένως να είχαν προκύψει. Με την επιθυμία διοίκησης και προπονητικού τιμ, να είναι η παραμονή του Πατίτο στο ρόστερ και τη νέα χρονιά. Κάτι, που δείχνει πλέον πολύ πιθανό να συμβεί. Και σε κάθε περίπτωση θα ξεκαθαρίσει άμεσα, ενδεχομένως και πριν το τέλος των πλέι οφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X