Κόκκινα ...ανέκδοτα

Κόκκινα ...ανέκδοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει φρικτά παράπονα από τον Κομίνη και δη τον επόπτη Κούλα Χασάν για την περιβόητη φάση του 91’, αλλά στις εφημερίδες “ερυθρόλευκων” αποχρώσεων έφτιαξαν ένα δικό τους… παραμύθι, το οποίο κάνει λόγο για «ντου» του Δημήτη Μελισσανίδη και του Βασίλη Δημητριάδη μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν σήμερα ότι «γελάμε με τα δύο δημοσιεύματα», καθώς η Ενωση δεν εξέφρασε καν παράπονα για την διαιτησία, παρά τα σημαντικά λάθη της και μάλιστα ο Μελισσανίδης συνάντησε τους διαιτητές στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ και τους συνεχάρη για την διαιτησία.

gavros

Κάτι που έρχεται μετά την ίδια στάση του και στην Τούμπα όπου η ΑΕΚ αδικήθηκε κατάφορα στο πέναλτι του Σιμόες από τον Κάτσε, με τον Μελισσανίδη να τονίζει «Μπορώ να πω ότι ο διαιτητής ήταν άριστος, μπορεί να ήταν πέναλτι του Σιμόες αλλά με τέτοιες διαιτησίες ομορφαίνει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X