Παπαθεοδώρου: «Αυτός είναι ο Μίλερ»

«Προχωράει για τον Ίαν Μίλερ η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Παρά το γεγονός πως η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, οι ομάδες αρχίζουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν ήδη τα πλάνα τους και να «σκανάρουν» την αγορά. Μάλιστα, στα γραφεία της ομάδας έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις για παίκτες.

Μία εξ αυτών σχετίζεται με τον Ίαν Μίλερ, που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αστάνα. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ» ανέλυσε το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά ο 25χρονος γκαρντ.

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε εάν ο Μίλερ είναι παίκτης ομάδας και τόνισε: «Ναι βεβαίως! Είναι ο παίκτης που μπορεί να σταθεί σε ομάδα με υψηλούς στόχους, σε συνδυασμό με το ατομικό ταλέντο που έχει, παίζοντας ομαδικά και όχι ατομικά. Έχει καλή επαφή με τους συμπαίκτες του και είναι καλός χαρακτήρας».

Σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του τόνισε: «Είναι ένα παιδί που έχει αρκετό ταλέντο στο κομμάτι της επίθεσης. Είναι πολύ καλός αθλητής, αρκετά εκρηκτικός, γρήγορος, αλτικός. Το δυνατό του στοιχείο είναι το περιφερειακό του σουτ».

Για το αν προσαρμόζεται γρήγορα στα πλάνα του προπονητή υποστήριξε: «Ναι! Σε μας τουλάχιστον προσαρμόστηκε άμεσα, καθώς από το πρώτο μήνα κατάλαβε τι ζητούσαμε από αυτόν. Έχει κίνητρο και φιλοδοξία να πετύχει, προσπαθεί και θέλει να ακολουθήσει το πλάνο».

Αναφορικά με το αν είναι παίκτης που μπορεί να τονώσει την ψυχολογία μίας ομάδας δήλωσε: «Ναι γιατί έχει κάποια διαστήματα με τα οποία μπορεί να δώσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση στην ομάδα του».

Τέλος, για το τι άφησε στον Έλληνα τεχνικό η συνεργασία που είχε μαζί του ανέφερε: «Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι εξελίχθηκε σαν παίκτης, αναπτύχθηκε σαν παίκτης. Κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και γενικά πιστεύω ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X