Παπαδιονυσίου στο enwsi.gr: "Να φέρουμε τίτλους στην ΑΕΚ"

Παπαδιονυσίου στο enwsi.gr: "Να φέρουμε τίτλους στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας χάντμπολ που ξεκίνησε δυναμικά την στελέχωση του ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος πίβοτ επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ αποφασισμένος για να πανηγυρίσει ξανά τίτλους. Ο διεθνής παίκτης κατέκτησε με την “Ένωση” ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα τα δύο χρόνια παρουσίας του και ελπίζει πως και με την επιστροφή του θα σηκώσει ξανά τρόπαια με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Ο Παπαδιονυσίου στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ στο enwsi.gr εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στην ομάδα και δήλωσε αποφασισμένος για να βοηθήσει προκειμένου η “Ένωση” να φτάσει τη νέα σεζόν στην κατάκτηση τίτλων.

Αρχικά ο παίκτης σχολίασε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ.  Είναι μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί και βρίσκεται σε άνοδο αυτή την περίοδο. Η απόφαση μου ήταν εύκολη αφού έδειξαν το ενδιαφέρον τους για εμένα και αυτό είναι κάτι που με τιμά. Έρχομαι στην ΑΕΚ  με πολύ όρεξη για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει σε τίτλους την νέα αγωνιστική περίοδο”.

Παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο που τόσο πολύ έχει στηρίξει το τμήμα: “Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι στο πλευρό της ομάδας ανέκαθεν. Αυτό περιμένουμε και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη έχω δεχτεί μηνύματα από οπαδούς που με καλωσορίζουν και πάλι στην ομάδα πράγμα που με κάνει πολύ χαρούμενο  . Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ΑΕΚ τίτλους καθώς ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός και η διοίκηση με τον κ. Παπασταμάτη έχουν δείξει διάθεση να ενισχύσουν την ομάδα τη νέα χρονιά”.

Όσο για το αν η ΑΕΚ ανέβασε ψηλά τον πήχη στην Ευρώπη ο Παπαδιονυσίου τόνισε: “Είναι νωρίς για να οριοθετήσουμε το ποσό ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα τη νέα σεζόν καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X