ΠΑΕ και ΚΑΕ θα συνδράμουν μέσω των διαρκείας την «Μάνα ΑΕΚ»

Ο συγκλονιστικός κόσμος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το enwsi.gr από νωρίς το πρωί, τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ θα έχουν… άρωμα «Αγιάς Σοφιάς».

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται αύριο (11:00) να παρουσιάσει τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν, με την εκδήλωση που είναι ανοικτή για τον Τύπο να λαμβάνει χώρα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης», των γραφείων της ΠΑΕ. Στην «Ένωση» δούλεψαν πυρετωδώς εδώ και αρκετό καιρό για αυτό το πρότζεκτ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εντυπωσιακό και θα «φτιάχνει» τον κόσμο, να σταθεί μαζικά στο πλευρό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το κεντρικό «μήνυμα» των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ για τη χρονιά που έρχεται, θα έχει αναφορά στο γήπεδο! Με την «Ένωση» να δείχνει έτσι και μέσω της προώθησης των καρτών διαρκείας, πως τα πάντα πλέον περιστρέφονται γύρω από την «Αγια-Σοφιά» που… έρχεται! Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν λοιπόν γνωστές αύριο, κατά των παρουσίαση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018. Εκεί όπου θα ξεκαθαριστούν οι τιμές των εισιτηρίων και ο τρόπος που ο κόσμος θα μπορεί να τις προμηθευτεί, εξασφαλίζοντας μια… μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί όλη η διαδικασία για την Κάρτα Φίλου ΑΕΚ στην οποία οργανωμένα πλέον ΠΑΕ και ΚΑΕ θα συνδράμουν για την ενίσχυση της Μάνας ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X