Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ είμαι πουλάκια μας. Σιγά μη σας άφηνα πριν από τέτοια αγωνιστική. Καίει το πράγμα και είναι φανερό πως όλοι φροντίζουν να λάβουν τα μέτρα τους για να μην έχουμε περίεργες ιστορίες τώρα στο φινάλε. Γι’ αυτό και στα δύο ματς φωτιά της αγωνιστικής, η ΚΕΔ έψαξε πολύ τις επιλογές της.

Σιδηρόπουλος στο Περιστέρι. Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Είναι καλός διαιτητής, σφυρίζει ό,τι βλέπει μέσα στο γήπεδο και αυτό θέλει η ΑΕΚ. Να παίξει στα ίσια, να μην κάνει κάποιο μεγάλο λάθος. Αλλωστε, στο παρελθόν είναι από τους διαιτητές που έχει αναγνωριστεί η εντιμότητα ακόμα και σε ματς που αδίκησε την ΑΕΚ με τις αποφάσεις του. Γι’ αυτό, ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τον ορισμό του.

Πάμε σε Αρετόπουλο. Θυμάστε ποιος είναι. Από το προπύργιο του Μπουτζιώλη, από εκείνους που έκαναν θραύση την εποχή της εγκληματικής οργάνωσης. Αλλά ο Αρετόπουλος έχει δείξει πως έχει αλλάξει. Εγώ μαθαίνω και εκτιμώ, πως στην Τούμπα θα είναι πενηνταρίσιος. Και ότι μπορεί ο καθένας, ας το κάνει μέσα στο γήπεδο. Και όλα αυτά που λένε από Θεσσαλονίκη και Πειραιά, τα ακούω βερεσέ.

Ο Γκρανκάσας

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X