Κονέ στο enwsi.gr: «Το αξίζει ο κόσμος, στον τελικό θα τελειώσουν τα ψέμματα!»

Το ΟΑΚΑ χόρευε στους ρυθμούς της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ ζει το όνειρό του φέτος με την ΑΕΚ. Ήταν στην ομάδα και την περίοδο 2005-2008 και ξέρει καλά τι πάει να πει ΑΕΚ και Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος ήρθε ως δανεικός από την Ουντινέζε στο τέλος του καλοκαιριού και βοήθησε πολύ την Ένωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχοντικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ηρεμεί το παιχνίδι της ομάδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ πέτυχε… διάνα με τον Κονέ το καλοκαίρι, με τον Έλληνα διεθνή να βάζει το λιθαράκι του στο να «βαφτεί» η κορυφή «κιτρινόμαυρη».

Ο μέσος της Ένωσης μίλησε για το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι το άξιζε η ομάδα, ενώ χάρηκε πολύ και με τον κόσμο. «Αξίζαμε το πρωτάθλημα. Ήμασταν η ομάδα με την μεγαλύτερη διάρκεια στο φετινό πρωτάθλημα. Χαίρομαι πολύ για αυτόν τον κόσμο, που πριν μερικά χρόνια, έζησε δύσκολες στιγμές με τον υποβιβασμό της ομάδας. Το αξίζει, το αξίζουν όλοι οι Έλληνες παίχτες που ήταν στην ομάδα, δώσαμε την ψυχή μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Κονέ δήλωσε: «Έχουμε ακόμα 2 ματς πρωταθλήματος. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να τελειώνουν τα ψέμματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X