Ο Νίκος ξέρει

Ο Νίκος ξέρει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσοι πιστεύεται πως εδώ συζητάμε για στοίχημα μόνο στηριζόμενοι στις εμπνεύσεις της ημέρας, πλανάστε πλάνη οικτρά. Εδώ για να βγουν οι προτάσεις, για να πάτε στον δρόμο για το ταμείο, υπάρχει ολόκληρη συναστρία. Υπάρχουν αστρολογικές προβλέψεις, υπάρχουν χειρόγραφα, μελέτες, αναλύσεις. Και δεν πάμε στη Λίτσα Πατέρα ή την Βίκυ Παγιατάκη, αλλά μόνο στον γίγα Νίκο Χορταρέα. Εκείνος έδειξε τον δρόμο στον Ζυγό (Νίκο Καπίρη) και τον Σκορπιό (Σταύρο Καζαντζόγλου) και η δουλειά έγινε.

Αυτή είναι η επιστημονική προσέγγιση του στοιχήματος. Ανθρωποι που σέβονται τα ευρουδάκια σας και ξέρουν να τα πολλαπλασιάζουν. Υπάρχουν και οι άλλοι, αγνώστου ζωδίου μέχρι τώρα (μάλλον θα είναι με τον Πητ Παπαδάκο), που πιστεύουν μόνο σε θαύματα. Πιστεύουν πως ο Στάικος είναι κανονικός προπονητής και θα βάλει γκολ και θα πάρει αποτέλεσμα στην Τσεχία ή ακόμα χειρότερα, νομίζουν πως ο Ντιέγκο παίζει ακόμα στη Ρίβερ και την κάνει σπουδαία ομάδα.

Ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του. Και σήμερα που είναι Παρασκευή, δείτε τις νέες αστρολογικές/στοιχηματικές/καφενειακές/ προτάσεις για να πάτε στο ταμείο μέσα από την πλούσια ατζέντα της Interwetten.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΧΑΛ ΣΙΤΙ – ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ GOAL – GOAL (1,95)
Για μπάσκετ πήγαινα, σε ποδόσφαιρο κατέληξα. Πάω στην Αγγλία και στο ματς δύο σημαντικών ομάδων της δεύτερης κατηγορίας. Χαλ και Ντέρμπι σκοράρουν σχεδόν σε όλα τα ματς τους και αυτό πιστεύω πως θα κάνουν και σήμερα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΣΠΕΤΣΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ 2 (3,30)
Σε κακό φεγγάρι η Σπέτσια, βρήκε φόρμα η Κροτόνε και το διπλό είναι ελκυστικότατο.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Λοκομοτίβ -7,5 (1,80)
Πολύ ποιοτική ομάδα η Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα, νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και προχωρά δυναμικά. Η Ζαλγκίρις δεν θα της δημιουργήσει προβλήματα και ο άσος με περισσότερους από 8 είναι εφικτός.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Καρσίγιακα νίκη (1.90)
Παίρνουν ρυθμό οι Τούρκοι εντός έδρας. Το σημαντικό είναι όμως ότι ο ΠΑΟ εκτός έδρας στην Ευρώπη δεν κερδίζει ούτε… στημένο, ούτε με τον Μαρινάκη πρόεδρο.

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΕΤΙΣ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (1,65)
H Μπέτις δείχνει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο εκτός έδρας και μπορεί να περάσει χωρίς ήττα από το γήπεδο της Λεβάντε. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία για να επανέλθουμε στα …ταμεία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 44,5
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 32,99
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 30,02
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 18,32
5. ΤΣΙΛΗΣ 8,75

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X