«Αν ο Λέσκοτ πάει στην ΑΕΚ θα εξαγριώσει τους Ρέιντζερς»

Πάει για «βόμβα» με Λέσκοτ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες ο Λέσκοτ φαινόταν κοντά στη νεοφώτιστη Ρέιντζερς. Ωστόσο, ο ίδιος φρέναρε τη μετακίνησή του στη Γλασκώβη και η είδηση πως είναι κοντά στην ΑΕΚ ενόχλησε τους ιθύνοντες των Σκωτσέζων. Δημοσίευμα μάλιστα της ιστοσελίδας «sitehitc.com» αναφέρει χαρακτηριστικά «στη Ρέιντζερς θα έχουν κάθε δικαίωμα να είναι ενοχλημένοι με τον Λέσκοτ εφόσον πάει ο παίκτης στην Ελλάδα», για να συνεχίσει το ρεπορτάζ: «Το αφεντικό της Ρέιντζερς, Μάρκο Γουάρμπουτον ήθελε στο Άιμπροξ τον Λέσκοτ, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει την Ελλάδα. Από την Ελλάδα τονίζουν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, όχι μεγάλο διάστημα από την απόρριψη της πρότασης που είχε από τη Ρέιντζερς.

Αυτή η είδηση αν γίνει πράγμα θα εξαγριώσει σίγουρα τους Ρέιντζερς. Η προσπάθειά της Ρέιντζερς να φέρει τον Λέσκοτ στο Άιμπροξ με ελεύθερη μεταγραφή κατέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Τύπο να διαδίδει διάφορα για την αποτυχία της συμφωνίας. Το ΒΒC ανέφερε ότι ο Λέσκοτ δεν πέρασε τα ιατρικά, ενώ το SkySports ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης δεν ήθελε να μετακομίσει η οικογένειά του στη Γλασκώβη και έβαλε τέλος στις διαπραγματεύσεις. Όπως φαίνεται η δεύτερη εκδοχή είναι και η αληθινή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X