Ο Ανδριόπουλος "ξεγύμνωσε" τον Βασιλόπουλο

Ενδιαφέρον αλλά όχι πρόταση σε Ανδριόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η πλευρά της ΑΕΚ και της Δικέφαλος ΑΕ, δια του Δημήτρη Ανδριόπουλου, όχι μόνο κατέρριψε ένα προς ένα τα έτσι κι αλλιώς σαθρά επιχειρήματα του Άρη Βασιλόπουλου. Αλλά στο σημερινό τηλεοπτικό ντιμπέιτ στην εκπομπή της ΕΡΤ, ξεγύμνωσε τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας. Και αυτό διότι ο Ανδριόπουλος κατέθεσε συγκεκριμένη και ξεκάθαρη πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα με υψομετρικά, αλλά ο Βασιλοπουλος όχι μόνο σφύριζε αδιάφορα, αλλά απέδειξε πως δεν θέλει το έργο. Δεν απάντησε καν, στην ερώτηση αν θα συνεχίσει τον πόλεμο, όταν θα βγει η άδεια.

Η πρόταση του Ανδριόπουλου προς τον Δήμο είναι η εξής:

“Αν ο Δήμος συμφωνεί σ’ όλα και το μόνο πρόβλημα είναι τα υψόμετρα, να έρθει μαζί μας και να πάμε σ’ όλους τους αρμόδιους και να το λύσουμε μέσα σε δέκα μέρες. Και αν τα υψόμετρα θέλουν ακόμα τρεις μήνες, εμείς θα περιμένουμε. Να πάμε χέρι – χέρι να το λύσουμε. Θα πάμε μαζί σε σύσκεψη με την Περιφέρεια και το ΥΠΕΝ, αν δεν έχει ο Δήμαρχος κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από τα υψομετρικά, θα το λύσουμε. Εμείς είμαστε πιο προσεκτικοί από τον Δήμο. Να πάμε μαζί και να δώσουμε μια λύση. Όπως βλέπετε όμως, δεν είναι τα υψόμετρα. Είναι η συνολική αντίρρηση στο έργο. Είναι κρίμα σε δυο μήνες να βγει η άδεια και να γίνεται ένα έργο ερήμην του Δήμου. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν θα έρθει μαζί μας για τα υψόμετρα. Αν βγει η άδεια, ο Δήμος δεσμεύεται πως δεν θα προσβάλει την άδεια ή θα συνεχίσει τον πόλεμο».

Ενώ ο Βασιλόπουλος απάντησε: “Δεν έχει γίνει ποτέ εισαγωγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να εγκριθεί η προμελέτη. Αν η ΑΕΚ θεωρεί πως εμείς κάνουμε παράβαση καθήκοντος, ας έρθει αύριο κιόλας, μια γνωμοδότηση από το συμβούλιο του κράτους, πως είναι σύννομη και σε δυο μέρες θα έχουμε υπογράψει. Η επιτροπή (της Περιφέρειας) παραλαβής της μελέτης, για την ταπείνωση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Ο Δήμος έχει 12 αιτήματα. Η ΑΕΚ έχει υπαναχωρήσει από τις θέσεις. Σε τουλάχιστον τρεις δεσμεύσεις. Είχε δεσμευτεί για 1500 θέσεις πάρκινγκ. Θα μπορούσε να φύγει η υπόθεση από τον Δήμο και να πάει στην Περιφέρεια. Είμαστε εκλεγμένοι και λογοδοτούμε καθημερινά. Στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε εξ αρχής τοποθετηθεί. Το μέτωπο μας, είναι προς την πολιτεία. Υπάρχει ένα θέμα με τα υψομετρικά, υπάρχει και ένα δεύτερο θέμα απέναντι στην πολιτεία, με το τι θέλουμε. Ο Δήμος έχει συγκεκριμένες θέσεις. Θα τις διεκδικήσουμε με πολιτικά μέσα. Αυτοί που επιμένουν, να κάνουν και νομοθετική ρύθμιση, θα αναλάβουν και την πολιτική ευθύνη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X