Ντελρόι Τζέιμς, ο πολύτιμος!

Ντελρόι Τζέιμς, ο πολύτιμος!
Photo Credits: INTIME

Ήταν μια από τις μεταγραφές που δεν προκάλεσαν ιδιαίτερο ντόρο στο άκουσμά τους. Εντός παρκέ, όμως, ο Ντελρόι Τζέιμς αποδεικνύει κάθε στιγμή το πόσο σημαντικός και πολύτιμος είναι για το παιχνίδι της ΑΕΚ, δικαιώνοντας από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια, αυτούς που τον εντόπισαν και τον έντυσαν στα κιτρινόμαυρα.

Ο Τζέιμς είναι ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, καθώς η ικανότητά του να παίξει στο «4», αλλά και στο «5» τον κάνουν υπερπολύτιμο για το παιχνίδι της Ένωσης. Άλλωστε, στα τρία πιο κρίσιμα παιχνίδια της ΑΕΚ, με Εστουντιάντες, Άρη και Βενέτσια, ο 31χρονος άσος έπαιξε περισσότερη ώρα ως 5άρι, αποδεικνύοντας πως μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά και στη θέση αυτή.

Κόντρα στο Ρέθυμνο ήταν από τους παίκτες που έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα. Πίεσε τους αντίπαλους ψηλούς, έκλεψε μπάλες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγε στο post, προσφέροντας σημαντικούς πόντους στην ΑΕΚ. Ό,τι δηλαδή, κάνει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου, είτε μιλάμε για πρωτάθλημα, είτε για Basketball Champions League.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X