Νέα προσφορά για Κόρδοβα η ΑΕΚ!

Ελαμψε ο «πάνθηρας», τον θέλουν όλοι, τρέχει να προλάβει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Κόρδοβα έχει μπει για τα καλά στο «ραντάρ» της ΑΕΚ, με τον 20χρονο Βενεζουελάνο άσο να αποτελεί αυτή τη στιγμή, βασικό στόχο της ομάδας. Στην ΑΕΚ έχουν εντυπωσιαστεί από τα χαρακτηριστικά του Κόρδοβα, θεωρούν πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά και παράλληλα να αποδεχθεί «χρυσό» κεφάλαιο για το μέλλον και έτσι προχωρούν με… χίλια, την δύσκολη περίπτωσή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αποφασιστικότητα της «Ένωσης» να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Κόρδοβα, εκφράστηκε ξεκάθαρα στην πλευρά του παίκτη χθες. Καθώς η ΑΕΚ, ανέβασε κι άλλο την αρχική προσφορά της προς τον διεθνή Βενεζουελάνο, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στη χώρα μας!

Η υπόθεση λοιπόν προχωρά, οι επαφές θα συνεχιστούν και μέσα στο σαββατοκύριακο και φαίνεται πως οι πιθανότητες της ΑΕΚ για να ολοκληρώσει την μεγάλη μεταγραφή, είναι αρκετές. Χωρίς βεβαίως να μπορεί κανείς να παραγνωρίσει τον τεράστιο ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει η «Ένωση», αφού για τον Κόρδοβα υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον από την Στουτγκάρδη, την Βαλένθια, την Λας Πάλμας, αλλά και συλλόγους από Αγγλία, Ιταλία και Μεξικό!

Η ΑΕΚ όμως δείχνει τη θέληση να εξαντλήσει τα περιθώρια για τον θηριώδη άσο, που μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί είτε στο δεξί άκρο, είτε στην κορυφή της επίθεσης. Στοιχείο που επίσης δίνει επιπλέον… πόντους στον Κόρδοβα και δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Μανόλο Χιμένεθ. Πάντως η αποχώρηση του Κόρδοβα από την Καράκας θεωρείται δεδομένη. Με το μοναδικό… ερωτηματικό, να αφορά στον προορισμό του και στο κατά πόσο αυτός, μπορεί να είναι η Ελλάδα και η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X