Νέα ονόματα στο τραπέζι για την επίθεση

Σούπερ λύση για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα του Χόρχε Περέιρα Ντίας μπορεί να μην έχει τελειώσει οριστικά για την ΑΕΚ, όμως πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι προτεραιότητες της Ένωσης στην αγορά, είναι άλλες. Η ΑΕΚ κινείται πλέον προς άλλες κατευθύνσεις για το θέμα του επιθετικού, έχοντας μάλιστα στην ατζέντα της και κάποιες έτοιμες περιπτώσεις.

Αυτές, δεν είναι ούτε ο Πέταρ Σκούλετιτς, αλλά ούτε και ο Ναμπίλ Μπαχούι, που υπάρχουν στο «κάδρο» εδώ και καιρό και εξακολουθούν να απασχολούν. Μιλάμε για τουλάχιστον δύο ακόμα λύσεις για την γραμμή κρούσης, που έχουν προκύψει τελευταία και εξετάζονται σοβαρά. Με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να έχει κάνει πιθανότατα από χθες κιόλας, τις πρώτες επαφές ώστε να τις προχωρήσει. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μία περίπτωση που εξετάζει η ΑΕΚ για την επίθεση είναι στο αγωνιστικό προφίλ του Ντίας, δηλαδή ένας ευέλικτος φορ, που θα προσδώσει διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως η ΑΕΚ… τρέχει για το θέμα του επιθετικού, επιδιώκοντας να φέρει στην Ελλάδα τον παίκτη που αναζητά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δίνοντας λύση στο τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην επιθετική γραμμή, καταλήγοντας σε μία από τις περιπτώσεις που προαναφέραμε. Καθώς μετά την τροπή που φαίνεται πως παίρνει το θέμα του Ντίας, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X