Η Νέα Φιλαδέλφεια "φοράει" τα γιορτινά της!

Η Φιλαδέλφεια στα... κιτρινόμαυρα, περιμένει την κούπα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονάχα μερικές μέρες χωρίζουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της από τη μεγάλη στιγμή, της εξασφάλισης της οικοδομικής άδειας της “Αγια-Σοφιάς” και της έναρξης των έργων! Γι’ αυτό και ήδη όπως διαβάσατε χθες στο enwsi.gr, ξεκίνησαν οι εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ, για τον καθαρισμό του. Προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος και το συντομότερο, να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου.

Στην ΑΕΚ μάλιστα προγραμματίζουν να γιορτάσουν τις εξελίξεις που έρχονται με μια υπέρλαμπρη εκδήλωση, στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας! Η οποία, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται! Και είναι πιθανό οι εργασίες που ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν, να σχετίζονται και με αυτή την… προετοιμασία.

Η εν λόγω εκδήλωση, που θα γίνει στον χώρο που θα κατασκευαστεί η «Αγια-Σοφιά», αναμένεται να έχει πολλούς επίσημους προσκεκλημένους, ενώ θα είναι και ανοικτή προς τον κόσμο της ΑΕΚ! Ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει… σεισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πιο πανηγυρική, ενδεχομένως, εκδήλωση, στην ιστορία της ομάδας! Κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και Αγιασμός, έπειτα από επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ώστε όλα να εξελιχθούν ομαλά και η ΑΕΚ να γυρίσει στο δικό της «σπίτι», το συντομότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X