Νέα διπλή προσφορά του enwsi.gr

Νέα διπλή προσφορά του enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σεπτέμβρης φεύγει, η χρονιά αρχίζει για τα καλά σε όλα τα αθλήματα της ΑΕΚ και το enwsi.gr συνεχίζει σταθερά τις προσφορές για όλους τους Ενωσίτες. Μετά τα διαρκείας για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, το enwsi.gr σας δίνει τη δυνατότητα να είστε δίπλα σε όλα τα τμήματα της Ενωσης.

Η ολική επαναφορά της «Βασίλισσας», με υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει όλους τους Ενωσίτες στο πλευρό της. Το enwsi.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε εντελώς δωρεάν έξι κάρτες διαρκείας για να χάσετε ούτε ένα ματς της ομάδας του Ζντοβτς.

Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σταθερά τα τμήματα της «μάνας» ΑΕΚ, μέσω της προσφοράς δέκα καρτών διαρκείας της Ερασιτεχνικής. Με αυτά μπορείτε να είστε παρόντες στα ματς του ανδρικού και γυναικείου βόλεϊ, του χάντμπολ, αλλά και κάθε άλλου τμήματος της ΑΕΚ.

Μπείτε στη νέα σούπερ προσφορά του enwsi.gr με ένα κλικ εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X