Μωραϊτης, το μεγάλο «κεφάλαιο» της Βασίλισσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Έφηβοι της ΑΕΚ πέτυχαν τον μεγάλο στόχο τους, την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, με τον Δημήτρη Μωραϊτη να δείχνει σε κάθε ευκαιρία το αστείρευτο ταλέντο του ως παίκτης.

Ο επόμενος ηγέτης της Βασίλισσας, ο παίκτης στον οποίο αναμένεται να «χτιστεί» η μεγάλη ΑΕΚ της επόμενης 10ετίας, στον πρώτο… τελικό του με την κιτρινόμαυρη φανέλα απέδειξε πως είναι παίκτης πολύ υψηλών δυνατοτήτων, προσφέροντας πολλές στιγμές… μαγείας στο παρκέ του κλειστού του Ψυχικού. Ήταν ο παίκτης-καταλύτης του μπαράζ ανοδου, ο παίκτης που πήρε την ΑΕΚ από το χέρι και την οδήγησε εκεί που σχεδίαζαν άπαντες.

Οι πάσες του από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη έκαναν αρκετούς  να βγάλουν επιφωνήματα θαυμασμού. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, το γεγονός πως ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό έχοντας 21 πόντους. 21, όπως και ο αριθμός φανέλας του στην ανδρική ομάδα.

Ο νεαρός διεθνής -με την Εθνική Εφήβων πλέον- γκαρντ έβγαλε… ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι έχουν επενδύσει πάνω του. Η πρώτη μεγάλη πρόκληση της -μέχρι ώρας- καριέρας του επετεύχθη. Η συνέχεια είναι λαμπρή και είναι όλη δική του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X