Μίλησε με ΑΕΚ η Εσπανιόλ για Ντίντακ

«Ελεύθερος ο Ντίντακ στην Εσπανιόλ, δίχως να πάρει χρήματα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Εσπανιόλ, φαίνεται πως κατάλαβαν για τα καλά ότι δεν είναι… απλό το να προχωρήσει η μεταγραφή του Ντίντακ στην ομάδα τους, ως ελεύθερος, από τη στιγμή που η ΑΕΚ κατέθεσε υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ισπανού και τον έχει “δεμένο”. Κάτι, που είχε ξεκαθαριστεί και επίσημα από την Ένωση στην ισπανική ομάδα.

Μάλιστα, επί του θέματος υπήρξε επαφή και του CEO της Εσπανιόλ με τον Μηνά Λυσάνδρου, με τις δύο πλευρές να ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση, για να ανοίξει η όποια… κόντρα. Κάτι που μεταφέρθηκε από τους Ισπανούς, με τον Μηνά Λυσάνδρου από την πλευρά του να απαντά ότι δεν υπήρχε καμία απειλητική διάθεση στο εξώδικο της ΑΕΚ, μεταφέροντας μάλιστα και της εξής φράση: «είναι στο χέρι μας από αυτή την ιστορία οι σχέσεις ΑΕΚ και Εσπανιόλ να γίνουν ισχυρές και όχι να υπάρξει αντιπαλότητα”.

Πλέον, μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, καθώς η θέση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη, με τον Ντίντακ να είναι από χθες, αδικαιολογήτως απόντας από τα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X