Μια δύσκολη αλλά εξαιρετική περίπτωση

"Βλέπει" τον Καμπρέρα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνει την λίστα με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να είναι έτοιμη να κάνει τις κινήσεις της, όταν ολοκληρωθεί και η διαδικασία των πλέι οφ. Σε περίπτωση θέση της λίστας αυτής, βρίσκεται, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, ο Λεάντρο Καμπρέρα. Στην ΑΕΚ θεωρούν την περίπτωση του 26χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, εξαιρετικά. Άλλωστε είναι ένας παίκτης με γεμάτες σεζόν με την φανέλα της Σαραγόσα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και μάλιστα με σούπερ εμφανίσεις.

Βεβαίως στην ΑΕΚ ξέρουν πως δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση. Καταρχήν διότι ο ίδιος ο Καμπρέρα φαίνεται πως δίνει προτεραιότητα στην παραμονή του στην Ισπανία. Μάλιστα αν η Σαραγόσα είχε εξασφαλίσει άνοδο στην Πριμέρα, θα είχε σίγουρα ανανεώσει. Μάλιστα όπως ανέφερε χθεσινό δημοσίευμα της Marca, “ο Καμπρέρα θα ήθελε να παίξει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Ήδη μελετά πολλές προτάσεις και θα πάρει τις αποφάσεις του, όταν θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις με την Σαραγόσα. Ο Καμπρέρα είχε απορρίψει πέρυσι προτάσεις από το Μεξικό, το Βέλγιο και την Αγγλία, ενώ πριν λίγους μήνες ήταν πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μάλαγα. Όμως η αλλαγή προπονητή, πάγωσε την υπόθεση. Και τώρα ο Καμπρέρα κοιτάζει άλλες προτάσεις”.

Ανάμεσα σ’ αυτές τις άλλες “προτάσεις”, οι Ισπανοί δεν αναφέρουν πουθενά την ΑΕΚ. Όμως είναι δεδομένο πως στην Ένωση παρακολουθούν την υπόθεση, τους ενδιαφέρει και αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, θα προχωρήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X