Μετρημένες οι επιλογές αλλά...

Ρεπό στα Σπάτα τη Δευτέρα ενόψει Κιέβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Κίεβο συνολικά με επτά απουσίες. Ούτε μια, ούτε δυο. Κάτι που αυτομάτως καθιστά μετρημένες, τις επιλογές που έχει ο Μανόλο Χιμένεθ για την βασική ενδεκάδα στην αυριανή ρεβάνς. Χωρίς τον Βράνιες, είναι δεδομένο το δίδυμο Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλου στα στόπερ, ενώ χωρίς Λόπες και Χουλτ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τα δυο άκρα της άμυνας, από τον Μπακάκη και τον Γκάλο. Και με τους Κονέ και Μοράν στην Αθήνα, το δίδυμο των αμυντικών μέσων δεν μπορεί να είναι άλλο, από Σιμόες και Γαλανόπουλο.

Μόνο στην επίθεση υπάρχει το περιθώριο για τον Χιμένεθ να… ελιχθεί ως προς το αρχικό σχήμα. Και δεν αποκλείεται να το κάνει. Το πιθανότερο είναι πως επιστρέφει ο Μασούντ στην ενδεκάδα. Ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού η σκέψη να ξεκινήσει και πάλι στο αρχικό σχήμα είτε τον Γιακουμάκη, είτε τον Κλωναρίδη, είτε και τους δυο μαζί, όπως και στο πρώτο ματς με τη Ντιναμό στο ΟΑΚΑ. Και να αφήσει για το δεύτερο ημίχρονο τον Αραούχο και τον Λάζαρο. Αλλά αυτό υπάρχει καταρχήν ως σκέψη και όχι ως απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X