Μέσα ο Μασούντ για την Ξάνθη

Χωρίς Μασούντ η ΑΕΚ με Ντιναμό Κιέβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έλεγε πως αν γινόταν το ματς με την Ξάνθη χθες, ο Σοτζέι Μασούντ δεν θα μπορούσε να παίξει καθώς δεν ήταν απολύτως έτοιμος. Ωστόσο ο Ιρανός μεσοεπιθετικός σήμερα έδειχνε πολύ πιο δυνατός, μετά τη γρίπη που τον ταλαιπώρησε. Και ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε κανονικά τον Μασούντ στην αποστολή. Ωστόσο θα περιμένει μέχρι και αύριο, προκειμένου να αποφασίσει αν θα ξεκινήσει τον Ιρανό στη βασική ενδεκάδα. Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπακάκης, αλλά και οι τραυματίες Κονέ και Λόπες, όπως και ο Τσόσιτς που ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X