Με το... δεξί οι Έφηβοι της Βασίλισσας (ΦΩΤΟ)

Με το... δεξί οι Έφηβοι της Βασίλισσας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η επιστροφή της ομάδας των Εφήβων της ΑΕΚ στην Α’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ συνοδεύτηκε και από νίκη. Οι παίκτες του Βαγγέλη Τσεπέλη δυσκολεύτηκαν κόντρα στον ΚΑΟ Μελισσίων, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως με τον Μανώλη Χατζηδάκη να ηγείται της προσπάθειας κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 71-65 και η επιστροφή να έχει… γλυκιά γεύση!

Η Βασίλισσα στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως βρήκε τις λύσεις που ήθελε στην επίθεση και κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο 20λεπτο με προβάδισμα της τάξεως των 5 πόντων (29-24).  Στην επανάληψη η Βασίλισσα ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα για το τελικό 71-65.

Ο Μανώλης Χατζηδάκης με 19 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρεμιέρας, για την ΑΕΚ, με τους Ρούσση (11 πόντοι) και Βάση (10 πόντοι), να δίνουν πολλές λύσεις. Υπενθυμίζουμε πως για την Βασίλισσα δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος λογίζεται μεν ως μέλος του ρόστερ, όμως αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σπουδαίο φιλικό της ανδρικής ΑΕΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/09, 19:00).

Δεκάλεπτα: 9-10, 29-24, 46-40, 71-65.

ΑΕΚ (Τσεπέλης): Βάση 10 (3), Στεργίου 7 (1), Γκουαλτιέρι 9, Καπερώνης, Κωνσταντινάκος, Ρούσσης 11 (3), Κόλτηρης 9 (3), Χρήστου 6, Πρόφκα, Κούρος, Χατζηδάκης 19, Τσιαντούλας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X