Ο Σοτζέι Μασούντ στο enwsi.gr: «Ευχαριστώ τον κόσμο- Ελπίζω να τους χαρίσουμε το Κύπελλο!»

Ο Σοτζέι Μασούντ στο enwsi.gr: «Ευχαριστώ τον κόσμο- Ελπίζω να τους χαρίσουμε το Κύπελλο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και καρδιοχτύπι είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί. Η Ένωση με γκολάρα στο… 100΄ πέρασε στον μεγάλο τελικό, βάζοντας «φωτιά» στο ΟΑΚΑ και στέλνοντας  τους φιλάθλους της για άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν, στα… ουράνια! Η ΑΕΚ θα δώσει το παρών σε τρίτο σερί τελικό κυπέλλου και θα έχει την ευκαιρία κόντρα στον ΠΑΟΚ, να πάρει αυτό που της… έκλεψαν πέρυσι.

Η buzzer beater γκολάρα του Λάζαρου, μπορεί να μην έφτανε για να περάσει η Ένωση στον τελικό, αν δεν είχε συμβεί κάτι στον Κάμπο. Στο πρώτο ματς με την Λάρισα, ο Σοτζέι Μασούντ έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μανόλο  να φεύγει τελικά ηττημένη (2-1) από το AEL FC Arena. Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός έβαλε και αυτός το… λιθαράκι του στην πρόκριση των «κιτρινόμαυρων». Στη  ρεβάνς με το «αλογάκι» αγωνίστηκε ως αλλαγή, παίρνοντας τη θέση του Παναγιώτη Κονέ.

Σε δηλώσεις του στο enwsi.gr, μίλησε για την πρόκριση κόντρα στην Λάρισα και αποθέωσε το γκολ του συμπαίκτη του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ωραίο γκολ, φοβερό! Πιστεύω ήταν πολύ σημαντικό ματς και όλοι είναι χαρούμενοι, η οικογένεια της ΑΕΚ, ο κόσμος της ΑΕΚ, όλοι! Ήταν μια σπουδαία επιτυχία να περάσουμε αυτόν τον γύρο και να πάμε στον τελικό».

Όσο για τον τελικό με τον… ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Είναι ένα ακόμα σημαντικό ματς για εμάς, όπως και οι άλλοι αγώνες. Είναι ένας τελικός και όλοι οι τελικοί είναι πολύ σημαντικοί. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να διατηρήσουμε τις καλές συνθήκες της φετινής σεζόν.

Τέλος, αποθέωσε τον λαό της Ένωσης και τον ευχαρίστησε: Είναι τρομεροί και πολύ… θερμοί! Παίρνουμε θετική αύρα από αυτούς και τους ευχαριστώ. Ελπίζω στο τέλος να τους χαρίσουμε το κύπελλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X