Μάνταλος: «Παίρνω δύναμη απ' όλη την ομάδα»

Το συμβόλαιο ζωής της ΑΕΚ με τον Μάνταλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, οι παίκτες που έχουν υποστεί τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, όλη η ΑΕΚ, αλλά και η δύναμη ψυχής που έχει αυτός ο παίκτης, τον κάνουν να μην καταλαβαίνει τίποτα και να δείχνει έντονα την αποφασιστικότητα του για να βρεθεί ξανά μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ στη Nova:

Για τον τραυματισμό του: «Είμαι καλύτερα. Σίγουρα όταν περνάς χειρουργείο οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Είχα πόνο, μέρα με τη μέρα είμαι όλο και καλύτερα. Τη μέρα που βγήκα από το χειρουργείο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τον κ. Καρβουνίδη και μου είπε να πάω στα Σπάτα. Και την επόμενη ημέρα πήγα στα Σπάτα και ξεκίνησα δουλειά, όχι στο εγχειρισμένο πόδι. Στο πρώτο χειρουργείο είχα πάει σχετικά καλά. Πλέον ξέρω το δρόμο. Θα κάνω όσα έκανα και στο πρώτο χειρουργείο για να επανέλθω στο 100%. Εύχομαι να είναι το τελευταίο. Όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές. Το παν είναι η υγεία».

Για το συμβάν στη Νέα Σμύρνη και την αντίδρασή του όταν άκουσε κόσμο να τον βρίζει πηγαίνοντας στον πάγκο μετά τον τραυματισμό του: «Η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο δεν έχουν καλές σχέσεις. Το ξέρουμε. Με πείραξε και αντέδρασα γιατί ο κόσμος έβλεπε ότι υπήρχε κάτι σοβαρό. Με πείραξε αρκετά. Υπήρχαν βέβαια και άτομα από πίσω που χειροκροτούσαν».

Για την παρουσία του δίπλα στην ομάδα: «Προσωπικά το να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα ειλικρινά παίρνω δύναμη. Το να κάθομαι στο σπίτι είναι το χειρότερο. Η χειρότερη μέρα που είχα μετά το χειρουργείο ήταν όταν είχαμε ρεπό!»

Για τη στιγμή του τραυματισμού του: «Κερδίσαμε εκείνο το ματς και μετά έβλεπαν εμένα να πιάνω το πόδι μου και να τους λέω για τον χιαστό. Ήταν δύσκολη ημέρα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Θα κοιτάξω όμως μπροστά».

Για το ματς με τον ΠΑΟ: «Ο ΠΑΟ έχει αρκετά προβλήματα, όμως αυτό που έχει δείξει, ειδικά στην έδρα του τα αφήνει όλα και εμφανίζεται πολύ καλός. Ειδικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδειξε να μην έχει κανένα πρόβλημα».

Για την ΑΕΚ και το όπλο της στο ντέρμπι: «Η ΑΕΚ έρχεται από δυο καλά αποτελέσματα, κερδίζοντας ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Εμπιστοσύνη υπάρχει από τους πάντες. Κλειδί δε νομίζω ότι υπάρχει. Η ΑΕΚ αποτελείται από το σύνολο. Αν βρεθούν τα παιδιά σε καλή βραδιά μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς. Το πιστεύω. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο κ. Χιμένεθ το πρώτο πράγμα που ζητούσε ήταν το μηδέν στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τη ζημιά. Παίζει με τον κόσμο του δίπλα, θέλει προσοχή».

Για τη συμπαράσταση που νιώθει από τον κόσμο: «Είναι η συνέχεια γι’ αυτό που είπαμε στο γήπεδο του Πανιωνίου. Διάβαζα συνέχεια το όνομά του, μηνύματα. Τους ευχαριστώ όλους. Στον προσωπικό μου λογαριασμό στα social ελαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους άλλων ομάδων. Δεν το περίμενα, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει. Στον μεγαλύτερο μέρος του».

Για την Εθνική: «Σε 90 λεπτά διαλύσαμε κόπους δυο χρόνων. Πριν τα προκριματικά η ομάδα ήταν σε κακή κατάσταση. Άπαντες έβαλαν το χέρι τους για να ανέβουμε. Και σε ένα 90λεπτο σχεδόν τα διαλύσαμε όλα. Η Εθνική όμως μπορεί να γυρίσει στα παλιά θετικά αποτελέσματα και να δώσει πάλι χαρά στους Έλληνες. Είμαστε όμως στεναχωρημένοι που δεν περάσαμε στη Ρωσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X