Λιβάγια: "Aν με καλέσει η ΑΕΚ, υπογράφω... αύριο"

Λιβάγια: «Η νίκη αφιερωμένη στον Μάνταλο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά την παραλαβή του βραβείου του για τον MVP τηςν προηγούμενης αγωνιστικής, ο Μάρκο Λιβάγια δήλωσε… ερωτευμένος με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, αποκάλυψε πως αν το θελήσει η Ένωση, υπογράφει ακόμα και… αύριο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιβάγια στην Nova:

«Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο και την ομάδα. Αισθάνομαι άνετα στην Αθήνα και στην ΑΕΚ.  Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε εμένα. Χάρηκα και για το γκολ, αλλά και για τη νίκη»

Για το αν θα έπρεπε να δώσει σε έναν συμπαίκτη του το βραβείο:

«Στον Έλντερ (Λόπες). Ήταν καταπληκτικός με τον ΠΑΟΚ αλλά και συνολικά. Είναι πολύ καλός παίκτης».

Για τη θέση του στο γήπεδο:

«Δεν έχω πρόβλημα να παίζω στην κορυφή ή ως δεύτερος φορ. Σίγουρα με την απουσία του Μάνταλου μπορεί να κληθώ να παίξω πιο πίσω, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Με νοιάζει να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλά έχουμε αποδείξει πως σε αυτά τα ματς, ξέρουμε να ανταποκριθούμε. Θα παλέψουμε για το καλύτερο την Κυριακή, αλλά θα είναι δύσκολο ματς».

Για το πάθος που βγάζει στο γήπεδο και την… σύγκριση με τον Βράνιες:

«Στην Ελλάδα ο κόσμος ζει πιο έντονα τα ματς. Έτσι είναι και στην Κροατία. Οπότε λόγω του κόσμου, νιώθω πιο παθιασμένα. Σε ότι έχει να κάνει με τον Βράνιες, είναι ένα πολύ καλό παιδί που επίσης ζει έντονα τα ματς. Αλλά είναι πολύ καλό παιδί».

Για το θέμα του συμβολαίου του:

«Εγώ είμαι δανεικός και εξαρτάται από την ΑΕΚ. Αλλά μπορώ να σας πω πως αν με καλέσουν αύριο ή μεθαύριο, εγώ μπορώ να υπογράψω!»

Για το ποδοσφαιρικό του είδωλο:

«Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Αντριάνο».

Για το πόσο βοηθάει στην ψυχολογία πως η ΑΕΚ είναι στην κορυφή:

«Είναι θετικό και όλοι ονειρευόμαστε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας. Αν τα καταφέρουμε εκεί, νομίζω θα έχουμε πολλές πιθανότητες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X