"Λύγισε" η Βασίλισσα

"Λύγισε" η Βασίλισσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το πάλεψε και το πάλεψε πολύ. Όμως η Γαλατασαράι, που είναι μια ομάδα Ευρωλίγκα, εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη που έκανε η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα και πήρε τη νίκη με 86-73 . Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ πλήρωσε καταρχήν το κακό της ξεκίνημα. Βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και μάλιστα με διαφορές που ήταν διψήφιες. Και το γεγονός πως έπρεπε να κυνηγάει από την αρχή να κλείσει την ψαλίδα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις, κατέστησε εκ των πραγμάτων δύσκολη την αποστολή της.

Ωστόσο η ΑΕΚ δεν τα παράτησε. Το πάλεψε το ματς. Έσφιξε την άμυνα της και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά και κυρίως στην τρίτη περίοδο. Ενώ βρήκε και μεγάλα καλάθια και από τον συνήθη ύποπτο Μαυροκεφαλίδη αλλά και από τον Χέρστον και από τον Κάρτερ. Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και να την κατεβάσουν ακόμα και στους τρεις πόντους. Και μάλιστα ξεκίνησαν την τελευταία και καθοριστική περίοδο με διαφορά μόλις πέντε πόντων.

Όμως η νευρικότητα κατέβαλε τους παίκτες του Σάκοτα στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο. Χάθηκαν πολλά ριμπάουντ, έγιναν κακές επιλογές στην επίθεση και η διαφορά άνοιξε και πάλι. Άλλωστε ο Μαυροκεφαλίδης στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειχνε να παίζει μόνος του απέναντι σ’ ολόκληρη την Γαλατά, τουλάχιστον ως προς το επιθετικό κομμάτι. Η ΑΕΚ δέχθηκε συνολικά 23 πόντους, απάντησε μόλις στους 15 και έτσι οι Τούρκοι έφυγαν από το ΟΑΚΑ με τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 15-23,22-23,21-17,15-23.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X