Κορίτσια έτοιμα για πρόκριση

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάλνεντζ καπ θα διεκδικήσει απόψε στις 20:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο κλειστό του Ιωνικού τη Μινχάνσκα. Η ομάδα από τη Λευκορωσία επικράτησε στο πρώτο ματς με 3-2 σετ, κάτι που σημαίνει ότι οι αθλήτριες του Μανώλη Ρουμελιώτη χρειάζονται νίκη είτε με 3-0 σετ, είτε με 3-1 σετ για να πάρουν το “εισιτήριο” και να ξαναφορέσουν το ευρωπαϊκό …φόρεμα. Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος επικρατήσει με 3-2 σετ, τότε οι δύο ομάδες θα παίξουν το “χρυσό” σετ. Εννοείται ότι σε περίπτωση ήττας από τη Μινχάνσκα, οι Λευκορώσες θα πάρουν την πρόκριση.

Όπως συνηθίζεται, ιδιαίτερα σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αναμένεται να δημιουργήσουν “καυτή” ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με σκοπό να βοηθήσουν τα κορίτσια της ομάδας να πανηγυρίσουν τη νίκη. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης έχει αφήσει εκτός αποστολής την Άννα Καβαθά, ενώ έχει στη διάθεσή του όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες και όπως τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Πανναξιακό για το πρωτάθλημα, θέλει από το σημερινό ματς να αρχίσει το νικηφόρο σερί της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X