«Κιτρινίζει» το Στρασβούργο-Πήρε 302 εισιτήρια η ΑΕΚ!

100 ευρώ τα διαρκείας της «Βασίλισσας» από το CLUB ΠΑΤΗΣΙΑ
Photo Credits: INTIME

Στην συμπλήρωση των 50 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο, η ΑΕΚ θα δοκιμάζεται στην έδρα της Στρασμπούρ (04/04, 20:30), με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Champions League.

Μετά από συνεννόηση με τη γαλλική ομάδα, οι «κιτρινόμαυροι», όπως διαβάσατε και χθες από το enwsi.gr ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν 302 εισιτήρια στους Ενωσίτες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά:

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η “Βασίλισσα” θα “γιορτάσει” το “Χρυσό Ιωβηλαίο” από την κατάκτηση του «Καλλιμαρμάρειου» Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, στο Στρασβούργο, την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 20:30 (ώρα Γαλλίας).

Η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προημιτελικό του BCL τη Στρασμπούρ και θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, ο οποίος και θα της δώσει την αναγκαία ώθηση για την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι θα έχει στη διάθεση των οπαδών της 302 εισιτήρια, τα οποία διασφαλίστηκαν (την 19/03) από τη Στρασμπούρ, με τιμές δύο κατηγοριών (14 ευρώ για τις απλές θέσεις, και 132 ευρώ για θέσεις VIP με πρόσβαση στο Vip Lounge του Rhenus Sport της αλσατικής μεγαλούπολης).

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει εισιτήριο, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, καλείται να επικοινωνήσει με το Γραφείο Οperation της ΑΕΚ B.C., στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (τηλ. 210-6896793), καθημερινά από 10:30 – 18:00, ή διαδικτυακά στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X