Κερδίζει πόντους η Πολωνία και για την φετινή προετοιμασία

Κερδίζει πόντους η Πολωνία και για την φετινή προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η σεζόν να μπαίνει τώρα στην τελική της ευθεία και η ΑΕΚ να έχει μπροστά της πολλά και κρίσιμα ματς, που θα καθορίσουν και το πώς θα κλείσει τη χρονιά, όμως το… βλέμμα των επικεφαλής της ομάδας, βρίσκεται και στην επόμενη μέρα. Με το θέμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας να έχει έρθει το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο.

Πρόσφατα ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς επισκέφθηκε χώρες της Ευρώπης, «τσεκάροντας» προπονητικές εγκαταστάσεις. Με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να επισκέπτεται προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία, την Πολωνία αλλά και την Αυστρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά και το… σκάουτινγκ του Μαϊστόροβιτς, η Πολωνία δείχνει να κερδίζει πόντους όσον αφορά στη χώρα που θα βρεθεί το καλοκαίρι η ΑΕΚ, για την προετοιμασία της.

Με την Ένωση, να έχει ψηλά στη λίστα της το Μπινκόφσκι, όπου είχε βρεθεί και πέρυσι! Το οποίο έχει μάλιστα αναβαθμιστεί, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατασκευαστεί και ένα καινούργιο γήπεδο, δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο, που θα μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τις ανάγκες της ομάδας. Και φαίνεται πως αυτή τη στιγμή, το προπονητικό κέντρο της Πολωνίας, που είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κιέλτσε, είναι το φαβορί, για να φιλοξενήσει και φέτος την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X