Κατεβασμένα κεφάλια, απογοήτευση και αυτοκριτική

Κατεβασμένα κεφάλια, απογοήτευση και αυτοκριτική
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο η συνολική εικόνα και η έκβαση της αναμέτρησης τα οποία έφεραν απογοήτευση και προβληματισμό εντός των τειχών. Σε τέτοιο σημείο ώστε ο Μάκης Αγγελόπουλος να έχει συνάντηση με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στο γραφείο του δεύτερου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν καθόλου καλό. Ήταν χαρακτηριστικό πως άπαντες έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια από το κλειστό του ΟΑΚΑ, καθώς κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το πώς εκτυλίχθηκε ο τέταρτος ημιτελικός με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Διάθεση για πολλά λόγια δεν υπήρχε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω την «βαριά» ήττα και να εστιάσουν στους μικρούς τελικούς.

Κανείς, όμως, εντός των τειχών δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το τι πήγε τόσο στραβά και ήρθε η ήττα, αλλά και η εικόνα αυτή, η οποία δεν είχε καμία σχέση με όσα είχε δείξει η Ένωση στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της σειράς με τους «πράσινους». Πλέον, άπαντες ετοιμάζονται να στρέψουν το βλέμμα τους στη σειρά των μικρών τελικών, ώστε η ομάδα να πάρει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης. Την ίδια στιγμή που και ο τελευταίος μεγάλος στόχος, την παρουσίας στους τελικούς του πρωταθλήματος, χάθηκε οριστικά…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X