«Καψούρα» της ΑΕΚ με τον Ερνάνι, 50-50 για τη μεταγραφή

Ψάχνει το κόλπο με τον Ερνάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη θέση του αριστερού επιθετικού που έχει ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ για την ενίσχυση της ΑΕΚ, έχει αποκτήσει πλέον ο Ερνάνι. Ο 27χρονος ακραίος της Πόρτο αποτελεί τον παίκτη που έχουν εστιάσει, καθώς θεωρούν πως καλύπτει όλα τα «θέλω» του Χιμένεθ. Είναι γρήγορος, διεισδυτικός, έμπειρος, έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι πως έπειτα από τις πρώτες επαφές με την Πόρτο, φαίνεται πως υπάρχουν καλές πιθανότητες. Για την ακρίβεια, καλά πληροφορημένη πηγή της ΑΕΚ, έλεγε στο enwsi.gr πως το θέμα είναι 50-50. Ο Ερνάνι έχει να αγωνιστεί στους «δράκους» από τις 4 Νοεμβρίου και αντιλαμβάνεται, πως δεν έχει μέλλον στο Οπόρτο.

Βέβαια, τα πάντα θα κριθούν από τους όρους με τους οποίους θα μπορεί να υπάρξει συμφωνία. Βλέπετε, ναι μεν υπάρχει μεγάλος πόθος για τον Ερνάνι, αλλά η ΑΕΚ δεν θέλει να πάθει νέα ζημιά ανάλογη με την καλοκαιρινή για τον Αραούχο. Η Ενωση θα πρέπει να έχει τον παίκτη με όρους που θα την καλύπτουν και θα την κάνουν να έχει σημαντικό λόγο στο μέλλον του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X