Και τώρα... τσίτα το μεταγραφικό γκάζι

Κατέληξαν στους 3-4 εκλεκτούς εξτρέμ και… φορτσάρουν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του Βράνιες όλα δείχνουν πως θα κλείσει οριστικά σήμερα. Και πλέον το επιτελείο της ΑΕΚ θα επικεντρωθεί στο κομμάτι της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού. Άλλωστε πλέον απομένουν μόλις δέκα μέρες, μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Και μέχρι τότε η ΑΕΚ θέλει να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον δυο μεταγραφές. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Ένας φορ, ένας εξτρέμ και ένα στόπερ για να αντικατασταθεί ο Βράνιες.

Στην ΑΕΚ ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και ετοιμάζονται να τις προχωρήσουν. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ονόματα που δουλεύονται υπό άκρα μυστικότητα και ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πάντως ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μπορέσουν άμεσα να κλείσουν τουλάχιστον δυο μεταγραφές, προκειμένου μ’ αυτές να πάει η ομάδα στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X