Και τώρα πάει για το... 24

Και τώρα πάει για το... 24
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν πριν από περίπου τρεις μήνες ο Σοτζέι Μασούντ έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, υπήρχαν δυο πράγματα που είχε πει στους ανθρώπους της Ένωσης. Περίπου σαν μια δέσμευση που Ιρανός πήρε πρώτα απέναντι στον εαυτό του. Είχε πει ότι θέλει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα, προκειμένου να ταξιδέψει το καλοκαίρι στη Ρωσία για το Μουντιαλ. Και είχε τονίσει πως θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια. Εξ ου και επέλεξε την φανέλα με το “24”.

Την πρώτη δέσμευση την έκανε πράξη. Πήρε ξανά κλήση για την εθνική του Ιράν, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρωσία για το Παγκόσμιο κύπελλο τον προσεχή Ιούνη. Και πλέον πάει… φουλ για την δεύτερη δέσμευση, που δεν είναι άλλη, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε πλέον ο Μασούντ αποδεικνύει πως ότι λέει και για ότι δεσμεύεται, το κάνει πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X