Ισχυρό το συμβόλαιο της ΑΕΚ με Λάζαρο και για το 18/19

Ισχυρό το συμβόλαιο της ΑΕΚ με Λάζαρο και για το 18/19
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο να μιλήσει δημόσια ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για το θέμα με το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Και λέμε αναμενόμενο, γιατί το ρεπορτάζ είναι σαφές πως τα 24ωρα που ακολούθησαν τον ημιτελικό με την Λάρισα, δεν συνέβη κάτι που να αλλάξει το σκηνικό, που υπήρχε μέχρι πριν.

Για τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης εξακολουθεί να είναι ξεκάθαρο πως βάση της συζήτησης πρέπει να είναι η παραδοχή από τον ποδοσφαιριστή, της δέσμευσης και για την επόμενη σεζόν. Όπως προκύπτει από την υπογραφή του στο συμβόλαιο για το «+1», ταυτόχρονα με το διετές που υπέγραψε στην ΑΕΚ, λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2016.

Αλλά υπάρχει κάτι ακόμη ενδιαφέρων, που χει προκύψει από πλευράς ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα κι έχει να κάνει με τη φημολογία για ενδιαφέρον ανταγωνιστικών ελληνικών ομάδων για τον Λάζαρο. Στην βάση του ότι μετά τις 30 Ιουνίου, θα είναι ελεύθερος και δεν δεσμεύεται με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportfm.gr, στην ΑΕΚ είναι απόλυτοι για το ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι δεσμευμένος με την Ένωση και για την σεζόν 2018-2019 και δεν έχει τη δυνατότητα να μιλήσει – και πόσο μάλλον να συμφωνήσει – με άλλη ελληνική ομάδα. Και δίνουν βάση σε αυτό, ειδικά για άλλη ελληνική ομάδα. «Δεν υπάρχει περίπτωση δυνατότητας του να παίξει ως ελεύθερος σε άλλη ελληνική ομάδα τη σεζόν που έρχεται», είναι το μήνυμα που έβγαινε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Προφανώς η θέση αυτή στηρίζεται σε λεπτομέρειες που είναι σε θέση να γνωρίζουν εκείνοι, για την οψιόν που έχει υπογραφεί κι από τον παίκτη.

Πάντως αυτό δεν πρόκυπτε ως δείγμα για το ότι έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λάζαρο και πως η πλευρά της Ένωσης απλά ετοιμάζεται για να προασπίσει εφόσον χρειαστεί, νομικά τα συμφέροντα της.

Αντίθετα, επιβεβαιωνόταν πως θεωρούν το ζήτημα με τον διεθνή άσο ανοιχτό σε συζήτηση και πως δεν αποκλείουν εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα. Απλώς ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τη βάση πάνω στην οποία χειρίζονται εκείνοι το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X