«Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω»

Πατίτο Ροντρίγκες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πατίτο Ροντρίγκες αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, φιλοξενήθηκε από το συνδρομητικό κανάλι Novasports και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τη δική του παρουσία αλλά και για τα προσωπικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πατίτο:

Για το αν είναι έτοιμος ή αν χρειάζεται περισσότερο χρόνο: «Εδώ και τρία παιχνίδια είμαι έτοιμος, είμαι στη διάθεση του προπονητή. Είμαι ήρεμος, κάνω καθημερινά την προπόνησή μου, περιμένω την ευκαιρία και είμαι στεναχωρημένος σήμερα, είναι αλήθεια, γι’ αυτό το αποτέλεσμα».

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: «Η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται πάντα από το πως θα πάει το παιχνίδι. Σήμερα για να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο επιθετικά την ομάδα, έκανα περισσότερες κινήσεις προς τον άξονα, να βοηθήσω τον Μάνταλο, έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω επιθετικά. Αριστερό εξτρέμ είναι η θέση μου».

Για την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα: «Με απασχολεί εμένα προσωπικά. Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω ακόμα ακριβώς τις κινήσεις των συμπαικτών μου στο γήπεδο, προσπαθώ να προσαρμοστώ. Πιστεύω ότι όλους μας απασχολεί το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε χρόνο για μπορέσουμε να δουλέψουμε τόσο εμείς, όσο και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις και να βελτιωθούμε στην πορεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X