Η απάντηση του Λάζαρου στην ερώτηση «θα μείνεις στην ΑΕΚ;»

Η απάντηση του Λάζαρου στην ερώτηση «θα μείνεις στην ΑΕΚ;»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παρόντες στην γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο νυχτερινό κέντρο «Yton» μετά το ΟΑΚΑ ήταν πολλοί, οι απόντες ελάχιστοι. Το κέφι άφθονο, ο λουλουδοπόλεμος… ασταμάτητος και ανάμεσα στους παίκτες και το πρόσωπο των τελευταίων ημερών εντός ΑΕΚ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο άνθρωπος που με τα δικά του κρίσιμα γκολ οδήγησε την Ενωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην Ευρώπη και την οδηγεί προς το νταμπλ στις 12 Μαΐου (44 ματς-16 γκολ).

Δεν εκδηλώθηκε πολλές φορές και περισσότερο τον… τσίτωναν οι συμπαίκτες του, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του Ισπανού πετώντας του λουλούδια, ενώ έγιναν και απόπειρες να τον σηκώσουν να χορέψει. Κάθισε στην παρέα των Ελλήνων και σιγοτραγουδούσε τραγούδια του Νίκου Βέρτη, ενώ πολλές φορές τον πλησίασαν και οπαδοί της ΑΕΚ για να τον συγχαρούν.

Παράλληλα, του ζήτησαν να παραμείνει στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά τονίζοντας του το… προφανές «εδώ βρήκες το σπίτι σου, πού να πας αλλού τώρα;». Ο ίδιος δεν απαντούσε. Μόνο χαμογελούσε με το δικό του… τρόπο. Σε στοχευμένη ερώτηση όμως οπαδού της Ενωσης έδειξε και το πώς σκέφτεται πάνω-κάτω για την πιθανή παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους» και μετά το καλοκαίρι.

«Δεν είναι ώρα για αυτά και για να μιλήσουμε για το μέλλον. Εχουμε τον τελικό μπροστά μας» απαντούσε ο πρωταθληματικός εξτρέμ και πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, με την Ενωση πάντως να θεωρεί ότι είναι δεσμευμένος με το +1 που συμφωνήθηκε το καλοκαίρι του 2016 όταν και ήρθε από την Ιταλία υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, το οποίο θα ξεκαθαρίσει 100% μετά τον τελικό της 12ης Μάη στο ΟΑΚΑ με στόχο της ΑΕΚ και του Λάζαρου το νταμπλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X