Η «Αγιά Σοφιά»... τρέχει με χίλια -Θεμελιώνεται και ο δεύτερος πυλώνας του στεγάστρου (VIDEO)

Η «Αγιά Σοφιά»... τρέχει με χίλια -Θεμελιώνεται και ο δεύτερος πυλώνας του στεγάστρου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πρωτάθλημα ήρθε, το νταμπλ είναι στο… δρόμο. Στις 12 Μάη η ΑΕΚ θέλει να είναι νταμπλούχος Ελλάδος, μετά από 40 χρόνια. Και μέσα στην τόση… ευτυχία ετοιμάζει και το σπίτι της. Η «Αγιά Σοφιά» τρέχει με… χίλια και θεμελιώνεται και ο δεύτερος πυλώνας του στεγάστρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του επίσημου site της «Αγιάς Σοφιάς»:

«Η κάμερα του agiasofia.today βρέθηκε και σήμερα στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε, όπως πάντα, πολλές νέες εικόνες να καταγράψει. Το μπετόν έχει πέσει πια παντού στο βόρειο τμήμα του εργοταξίου, από την πλευρά του άλσους δηλαδή, και η εξέλιξη του έργου είναι ραγδαία. Όπως όμως εξηγεί στο βίντεο ο πολιτικός μηχανικός Μάρκος Ζαφειρίου η ανάπτυξη των κτισμάτων σε ισόγειο και υπόγειο είναι συνεχής, ενώ είναι πλέον έτοιμος προς θεμελίωση και ο πυλώνας 1 που μαζί με τον ήδη θεμελιωμένο πυλώνα 2, θα χρησιμεύσουν για τη στήριξη του στεγάστρου του γηπέδου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X